Nooreal InoovaLite Pro LED Light Therapy Mask

InoovaLite Pro är en innovativ ljusterapimask baserad på kliniska tester som reparerar huden inifrån. Tack vara dess 342 UV-fria lysdioder och 7 olika ljusfärger får du ett intensivt salongsresultat hemma på 15 minuter.

1199 kr
2499 kr

1199 kr
2499 kr

Specifikationer:

– Vibrationsfrekvens: 26000 gånger/s
– Märkfrekvens: 50HZ-60HZ
– Spänning: DC 5V
– Batterikapacitet: 500mAh
– Märkeffekt: 1,5W
– Vattentätt: nej

Ingår i paketet:

1 x Ultraljudsskrubb för ansiktshud
1 x USB-kabel
1 x Användarmanual
1 x flanellväska
2 x silikonhuvud

Hur fungerar det?

LED Ljusterapi producerar icke-invasiva våglängder av ljus som tränger djupt in i huden där den absorberas av mitokondrier, som i sin tur skapar mer energi och förbättrar, förnyar, och ökar cellernas aktivitet, vilket får dem att reproducera snabbare. Resultatet är förnyad, föryngrad, återfuktad, hälsosam och frisk hud.

Pengarna tillbaka, efter andra behandlingen

En ansiktsbehandling med ljusterapi hos kliniken eller skönhetssalongen kostar i genomsnitt 600 kr. Det krävs upprepade sessioner för att behandla ett specifikt hudproblem eller för att kunna se en tydlig skillnad i hudsstrukturen.

 Nooreal InoovaLite Pro är en smart investering i din hud – efter bara två behandlingar med masken får du ”tillbaka” pengarna som du skulle ha spenderat hos kliniken och du har då investerat i denna innovativa ljusterapimask som du kan använda när och hur ofta du vill. Du har dessutom 1 års garanti och resultatgaranti!

7 ljusfärger, för en strålande hy

Rött ljus är det som tränger djupast in i huden där det absorberas av hudcellerna och förbättrar cellfunktionen, samt stimulerar mitokondrier att producera mer ATP. Detta ökar produktionen av collagen och elastin, och stramar upp huden, vilket leder till en föryngrad, förnyad, len och återfuktad hud. 

Rött ljus ökar också blodflödet och syreupptagningen i huden, förbättrar hudstrukturen, reducerar rynkor och fina linjer, ger fantastisk glow och ökar drastiskt absorptionen av dina hudvårdsprodukter.

Som ett spa, varje dag

Till skillnad från andra ljusterapimasker med enbart rött ljus och tiotals dioder, är Nooreal InoovaLite Pro försedd med hela 342 lysdioder för en intensiv salongsbehandling i hemmet. Utöver effekten på din hud har Nooreal InoovaLite Pro en lugnande och avkopplande effekt som du kan känna av redan efter första behandlingen, tack vare frisättningen av glädjehormonet serotonin som förbättrar humöret och välmåendet

Släpp loss din inre skönhet

Ibland krävs det bara ett enkelt knep för att få fram det bästa hos dig själv. I stället för att behandla varje specifikt hudproblem för sig, kan Nooreal InoovaLite Pro motverka grunden till dessa problem genom att tillföra tillräckligt med energi djupt in i hudcellerna vilket ökar blodflödet och syreupptagningen i huden, förbättrar cellfunktionen, minskar produktionen av melanin och talg, samt ökar produktionen av collagen och elastin. 

Din hud mår då som bäst vilket gör att du får en strålande hy året runt.

Recensioner
4,8 Baserat på 14 recensioner
5 ★
79% 
11
4 ★
21% 
3
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
Skriv en recension

Tack för att du skrev en recension!

Ditt bidrag är väldigt uppskattad. Dela det gärna med dina vänner!

Filtrera recensioner
  KB
  01-07-2022
  Karin B.
  SE SE

  Avstängningsknappen?

  Masken känns mycket välgörande, men avtängningsknappen fungerar inte.

  A
  07-08-2021
  Anonymous
  SE SE

  Masken fungerar verkligen

  Efter ca 3 veckors flitig användning av mestadels grönt ljus för att minska mina pigmentfläckar i ansiktet som inte är fräknar så ser jag faktiskt skillnad! Även rodnader på axlar efter sol ing dämpade efter 30 min med grönt ljus. Tidigare är jag van vid rött ljus som använts hos min hudterapeut vid ansiktsbehandlingar men nu kan jag göra dem själv i kombination med effektiva enzympeelingar, serum och krämer. Masken kommer att bli ett stort komplement till min hudvårdsrutin! Glad att jag vågade köpa den här produkten. Det enda minuset jag har är att masken såklart inte är formad efter just mitt ansikte men sitter förhållandevis bra ändå. Det justerbara bandet är lite kort och pressar masken ganska hårt mot min kindben. Brukar vila på rygg och låta masken ligga löst på ansiktet, det är bekvämast för mig. Konstruktionen känns stadig och plasten tjockare än jag väntat mig. Vad som inte framgår klockrent i beskrivningen är att det finns: -7 färger -1 till 10 i ljusstyrka -timer från 5 - 30 min Kort och gott värd pengarna då priset är mindre än EN effektiv behandling hos terapeut. Bra investering över lång tid. /Malin

  OB
  07-03-2021
  Olivia B.

  Använd den regelbundet

  Märkte förbättringar i min hud inom en vecka!

  LH
  05-07-2021
  Lotta H.
  SE SE

  Bilden är dag 1 vs 5

  Jag måste säga att jag tycker att det här fungerar. Jag använder masken en timme om dagen, men med det sagt använder jag den först i ansiktet och sedan i nacken i 30 minuter vardera. Jag har en bred näsa så det är lite obekvämt men utöver det är den bra. Jag använder den i ansiktet i 15 minuter på den blå inställningen, sedan 15 minuter på den röda inställningen, sedan håller jag den på nacken under samma tid och jag är nöjd med resultaten hittills, jag har märkt färre fläckar och finnar och min akne läker snabbare. Bilden talar för sig själv

  Beautypwr Nooreal InoovaLite Pro LED Light Therapy Mask Review
  EH
  04-20-2021
  Ellinor H.
  Sweden Sweden

  Effektiv

  Jag har använt masken i ungefär en månad för att minska mina åldersfläckar. Jag använder grönt ljus en gång om dagen ca 5 dagar i veckan och jag tycker att de ser ljusare ut, så jag är glad!