Beautypwr® 24k Gold Collagen Eye Patch – 30 Pairs

Lyxig och effektiv ögonmask mot rynkor, mörka ringar och påsar under ögonen, rik på aktiva ingredienser som kollagen, retinol, glycerin, hyaluronsyra och c-vitamin.

229 kr
299 kr

Säg adjö till mörka ringar

Ge dina trötta och slitna ögon en snabb uppladdning med dessa veganska ögonmasker för slätare hud och minskade pandaögon.

 Våra plåster har ökade mängder av vitamin c och retinol för bättre kollagenproduktion, peptider och kollagen för att strama upp slapp , hud, glycerinoch  hyaluronsyra för att återfukta och fylla upp huden

Ställ dem  i kylen i 30-60 minuter för en uppfriskande, lugnande upplevelse.

Så applicerar du ögonmasken

Steg 1

Rengör ansiktet med en ansiktsrengöring och torka det ordentligt.

Steg 2

Applicera masken under ögat, tryck försiktigt in masken i huden ända upp till ögonlocket för att få den att sitta fast

Steg 3

Slappna av och låt den verka i 15-20 min.

Steg 4

Ta av ögonmasken och arbeta in överflödig formel under ögat.

Beautypwr® 24k Gold Collagen Eye Patch - 30 Pairs 3.7 stars 3 reviews.

90-dagars pengarna-tillbaka-garanti

En stor del av hudvårdsprodukterna på marknaden idag innehåller faktiskt inga eller få aktiva ingredienser med dokumenterad effekt. Därför varierar resultaten kraftigt mellan olika märken. Ljusterapi å andra sidan har en dokumenterad effekt på huden i hundratals kliniska tester världen över.

Vi är helt säkra på funktionaliteten och effekten av vår LED ljusterapimask och vi är övertygade om att du kommer bli helt nöjd med dess resultat, därför erbjuder vi en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti på din Nooreal InnovaLite Pro LED ljusterapimask.

Om du av någon anledning inte får märkbara resultat inom 90  dagar och därför inte är nöjd med din mask, följ bara vårt protokoll för resultatgarantin för en full återbetalning. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några som helst frågor under provperioden.

Du kanske också gillar …

Vår LED-mask är fri från skadlig UV-strålning och är helt säker för din hud.

Ja. Masken är CE och ROHS certifierad.

Vi rekommenderar att du använder masken tillsammans med dina hudvårdsprodukter och gör den till en del av din hudrutin. Du kan använda masken före eller efter att du har applicerat ett ansiktsserum, men det är viktigt att komma ihåg att inte applicera något för tjockt som kan blockera ljuset, till exempel en ansiktskräm, du bör göra detta omedelbart efter behandlingen med din LED-mask.

Ja. Ljusterapi med LED-masker eller på salongen är helt säker om man är gravid och ammar eftersom det består enbart av en eller flera ljusvågor som ingår i det naturliga ljuset från solen, förutom skadlig UV-strålning.