Dermaroller 3-in-1 Set – Skinroller / Microneedling

Komplett dermaroller 3 i 1 set till kropp, ansikte och ögon. Microneedling är klinisk bevisad att kunna föryngra huden, reducera bristningar och stimulera hårväxt.

249 kr
300 kr

Hur fungerar microneedling?

Microneedling fungerar genom att försiktigt skapa små skador i det översta lagret av din hud, vilket triggar din kropp att frigöra nytt kollagen och elastin som kan platta ut rynkor och ge dig ett mer ungdomligt utseende.

Skinroller används inte bara för hudvårdsändamål utan även för håravfallsbehandlingar. Dessa verktyg används för att stimulera hårväxt genom att orsaka mikroskador på hårbotten. De främjar också blodcirkulationen i hårbotten, vilket hjälper till med hårväxt.

Vilken längd på dermarollen ska du välja?

Det första steget i att välja rätt dermarollerlängd är att bestämma vad ditt slutmål är. Om du försöker minska rynkor och ärr i ansiktet eller halsen kan en 0,5 mm eller max 1 mm dermaroller vara bäst för dig.

Om du vill använda en dermaroller för bristningar på dina armar eller ben kan det vara bäst att gå med en längre längd som t ex 1 mm eller 1,5 mm.

Så här använder du skinroller

Steg 1

Blötlägg dermarollen i 75% alkohol före och efter användning, skölj sedan av med varm vatten

Steg 2

Rengör ansiktet med en ansiktsrengöring och torka det ordentligt.

Steg 3

Rulla dermarollen försiktig med lätt tryck både lodrätt, vågrätt och diagonalt över det område på kroppen som du vill behandla.

Steg 4

Applicera valfritt serum, sheetmask eller hudkräm för att utnyttja den förbättrade absorptionsförmåga efter behandlingen.

90-dagars pengarna-tillbaka-garanti

En stor del av hudvårdsprodukterna på marknaden idag innehåller faktiskt inga eller få aktiva ingredienser med dokumenterad effekt. Därför varierar resultaten kraftigt mellan olika märken. Ljusterapi å andra sidan har en dokumenterad effekt på huden i hundratals kliniska tester världen över.

Vi är helt säkra på funktionaliteten och effekten av vår LED ljusterapimask och vi är övertygade om att du kommer bli helt nöjd med dess resultat, därför erbjuder vi en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti på din Nooreal InnovaLite Pro LED ljusterapimask.

Om du av någon anledning inte får märkbara resultat inom 90  dagar och därför inte är nöjd med din mask, följ bara vårt protokoll för resultatgarantin för en full återbetalning. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några som helst frågor under provperioden.

Vår LED-mask är fri från skadlig UV-strålning och är helt säker för din hud.

Ja. Masken är CE och ROHS certifierad.

Vi rekommenderar att du använder masken tillsammans med dina hudvårdsprodukter och gör den till en del av din hudrutin. Du kan använda masken före eller efter att du har applicerat ett ansiktsserum, men det är viktigt att komma ihåg att inte applicera något för tjockt som kan blockera ljuset, till exempel en ansiktskräm, du bör göra detta omedelbart efter behandlingen med din LED-mask.

Ja. Ljusterapi med LED-masker eller på salongen är helt säker om man är gravid och ammar eftersom det består enbart av en eller flera ljusvågor som ingår i det naturliga ljuset från solen, förutom skadlig UV-strålning.