Nooreal InoovaLite Pro LED Light Therapy Mask

InoovaLite Pro är en innovativ ljusterapimask baserad på kliniska tester som reparerar huden inifrån. Tack vara sina 342 UV-fria lysdioder och 7 olika ljusfärger får du ett intensivt salongsresultat hemma på 20 minuter.

✔ Förbättrar hudstrukturen, återfuktar och ger lyster
✔ Boostar produktionen av kollagen och elastin
✔ Anti-age, föryngrar, reducerar rynkor, fina linjer och stramar upp huden
✔ Behandlar finnar, fet hy och motverkar uppkomsten av nya pormaskar
✔ Lugnar irriterad hud och motverkar eksem
✔ Effektiv mot rosacea och pigmentfläckar
✔ Krymper förstorade porer, ljusar upp och jämnar ut hudtonen
✔ 90 dagars resultatgaranti

Läs mer...

1199 kr
2499 kr

Ny kund? utnyttja vår 25% rabattkod för nya kunder
Använd koden: welcome25

Hur fungerar det?

LED Ljusterapi producerar icke-invasiva våglängder av ljus som tränger djupt in i huden där den absorberas av mitokondrier, som i sin tur skapar mer energi och förbättrar, förnyar, och ökar cellernas aktivitet, vilket får dem att reproducera snabbare. Resultatet är förnyad, föryngrad, återfuktad, hälsosam och frisk hud.

Pengarna tillbaka, efter andra behandlingen


En ansiktsbehandling med ljusterapi hos kliniken eller skönhetssalongen kostar i genomsnitt 600 kr. Det krävs upprepade sessioner för att behandla ett specifikt hudproblem eller för att kunna se en tydlig skillnad i hudsstrukturen. 

Nooreal InnovaLite Pro är en smart investering i din hud – efter bara två behandlingar med masken får du ”tillbaka” pengarna som du skulle ha spenderat hos kliniken och du har då investerat i denna innovativa ljusterapimask som du kan använda när och hur ofta du vill. 

visa mer...

Som ett spa, varje dag

Till skillnad från andra ljusterapimasker med enbart rött ljus och tiotals dioder, är InnovaLite Pro försedd med hela 342 LED-lampor för en intensiv salongsbehandling i hemmet. Utöver effekten på din hud har InnovaLite Pro en lugnande och avkopplande effekt som du kan känna av redan efter första behandlingen, tack vare frisättningen av glädjehormonet serotonin som förbättrar humöret och välmåendet.

7 ljusfärger, för en strålande hy

Rött ljus är det som tränger djupast in i huden där det absorberas av hudcellerna och förbättrar cellfunktionen. Detta ökar produktionen av collagen och elastin, och stramar upp huden, vilket leder till en föryngrad, förnyad, len och återfuktad hud.

 Rött ljus ökar också blodflödet och syreupptagningen i huden, förbättrar hudstrukturen, reducerar rynkor och fina linjer, ger fantastisk glow och ökar drastiskt absorptionen av dina hudvårdsprodukter.

visa mer...

Grönt ljus för ljusare och jämnare hudton

Grönt ljus är effektivt mot pigmentfläckar eftersom det hämmar överskottsproduktionen av melanin och bryter upp melaninkluster för att minska befintlig missfärgning. Som ett resultat bleknar mörka fläckar på huden och du får en ljusare, jämnare hudton. Grönt ljus är också anti-inflammatoriskt, det lugnar irriterad hud och behandlar rodnad i ansiktet (rosacea).

Blått ljus för en frisk hy, fri från akne

1-cleanedbild_2021-04-09_233603-cleaned

Resultat efter fem behandlingar med blått ljus

Blått ljus är det mest effektiva ljuset mot all form av akne. Det reducerar finnar och motverkar uppkomsten av nya pormaskar. Det har anti-inflammatoriska, antibakteriella egenskaper, minskar produktion av talg och dödar bakterierna som orsakar akne, motverkar fet hy och lugnar irriterad hud. Blått ljus har också visat sig vara en effektiv behandling mot inflammatoriska hudsjukdomar som eksem och psoriasis i kliniska tester.

Släpp loss din inre skönhet

Ibland krävs det bara ett enkelt knep för att få fram det bästa hos dig själv. I stället för att behandla varje specifikt hudproblem för sig, kan InnovaLite Pro motverka grunden till dessa problem genom att tillföra tillräckligt med energi djupt in i hudcellerna vilket ökar blodflödet och syreupptagningen i huden, förbättrar cellfunktionen, minskar produktionen av melanin och talg, samt ökar produktionen av collagen och elastin. Din hud mår då som bäst vilket gör att du får en strålande hy året runt.

Resultatgaranti

312103_money-back-guarantee-png
90 dagars pengarna-tillbaka-garanti

En stor del av hudvårdsprodukterna på marknaden idag innehåller faktiskt inga eller få aktiva ingredienser med dokumenterad effekt. Därför varierar resultaten kraftigt mellan olika märken. Ljusterapi å andra sidan har en dokumenterad effekt på huden i hundratals kliniska tester världen över.

Vi är helt säkra på funktionaliteten och effekten av vår produkt och vi är övertygade om att du kommer bli helt nöjd med dess resultat, därför erbjuder vi en 90 dagars riskfri pengarna-tillbaka-garanti på din Nooreal InnovaLite Pro LED ljusterapimask.

Om du av någon anledning inte får märkbara resultat inom 90 dagar och därför inte är nöjd med din mask, följ bara vårt protokoll för resultatgarantin nedan för en full återbetalning. 

Recensioner
4,8 Baserat på 13 recensioner
Skriv en recension

Tack för att du skrev en recension!

Ditt bidrag är väldigt uppskattad. Dela det gärna med dina vänner!

Filtrera recensioner
A
07-08-2021
Anonymous
SE SE
Masken fungerar verkligen

Efter ca 3 veckors flitig användning av mestadels grönt ljus för att minska mina pigmentfläckar i ansiktet som inte är fräknar så ser jag faktiskt skillnad! Även rodnader på axlar efter sol ing dämpade efter 30 min med grönt ljus. Tidigare är jag van vid rött ljus som använts hos min hudterapeut vid ansiktsbehandlingar men nu kan jag göra dem själv i kombination med effektiva enzympeelingar, serum och krämer. Masken kommer att bli ett stort komplement till min hudvårdsrutin! Glad att jag vågade köpa den här produkten. Det enda minuset jag har är att masken såklart inte är formad efter just mitt ansikte men sitter förhållandevis bra ändå. Det justerbara bandet är lite kort och pressar masken ganska hårt mot min kindben. Brukar vila på rygg och låta masken ligga löst på ansiktet, det är bekvämast för mig. Konstruktionen känns stadig och plasten tjockare än jag väntat mig. Vad som inte framgår klockrent i beskrivningen är att det finns: -7 färger -1 till 10 i ljusstyrka -timer från 5 - 30 min Kort och gott värd pengarna då priset är mindre än EN effektiv behandling hos terapeut. Bra investering över lång tid. /Malin

OB
07-03-2021
Olivia B.
Använd den regelbundet

Märkte förbättringar i min hud inom en vecka!

LH
05-07-2021
Lotta H.
SE SE
Bilden är dag 1 vs 5

Jag måste säga att jag tycker att det här fungerar. Jag använder masken en timme om dagen, men med det sagt använder jag den först i ansiktet och sedan i nacken i 30 minuter vardera. Jag har en bred näsa så det är lite obekvämt men utöver det är den bra. Jag använder den i ansiktet i 15 minuter på den blå inställningen, sedan 15 minuter på den röda inställningen, sedan håller jag den på nacken under samma tid och jag är nöjd med resultaten hittills, jag har märkt färre fläckar och finnar och min akne läker snabbare. Bilden talar för sig själv

Beautypwr Nooreal InoovaLite Pro LED Light Therapy Mask Review
EH
04-20-2021
Ellinor H.
Sweden Sweden
Effektiv

Jag har använt masken i ungefär en månad för att minska mina åldersfläckar. Jag använder grönt ljus en gång om dagen ca 5 dagar i veckan och jag tycker att de ser ljusare ut, så jag är glad!

DL
04-17-2021
Dania L.
SE SE
Smidig!

Jag är glad och imponerad av förpackningen och presentationen. Masken är lätt och bekväm.