Beautypwr® Halslyft V-form Hakband Mot Dubbelhaka

Beautypwr halslyft V-form hakband är en effektiv och användbar metod för att reducera dubbelhaka och slapp hud längs käklinjen. Den är speciellt designad för att lyfta upp halsen och omforma ett smalt och ungdomligt ansikte. Prova riskfritt med vår 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti!

259 kr
329 kr

Halslyft helt utan operation

Vår Beautypwr® V-form hakband är speciellt designad för att strama upp slapp och överflödig hud på halsen, lyfta upp halsen naturligt och omforma ett smalt och ungdomligt ansikte. Den är tillverkad av stretchigt och mjukt material som är snäll mot huden.

Vi rekommenderar att du bär bandet 45-60 minuter dagligen under dagen eller medan du sover för snabbast resultat.

 

Användarinstruktioner

Steg 1

Tvätta ansiktet och halsen, torka med en handduk

Steg 2

Sträck ut bandet 1 till 3 gånger och lägg det mot hakan

Steg 3

Placera öronen i bandets slitsar och fäst kardborrbandet på hjässan, justera kardborrbandet nära hakan om det behövs

Steg 4

Vänta 30-40 minuter och ta sedan bort bandet. Du kan också bära bandet medan du sover för snabbast resultat

90-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Vi är helt säkra på funktionaliteten och effekten av vår Beautypwr® Halslyft V-form Band och vi är övertygade om att du kommer bli helt nöjd med dess resultat, därför erbjuder vi en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti på din Beautypwr® Halslyft V-Form Band.

Om du av någon anledning inte får märkbara resultat inom 90  dagar och därför inte är nöjd med din V-form band, följ bara vårt protokoll för resultatgarantin för en full återbetalning. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några som helst frågor under provperioden.

Vår LED-mask är fri från skadlig UV-strålning och är helt säker för din hud.

Ja. Masken är CE och ROHS certifierad.

Vi rekommenderar att du använder masken tillsammans med dina hudvårdsprodukter och gör den till en del av din hudrutin. Du kan använda masken före eller efter att du har applicerat ett ansiktsserum, men det är viktigt att komma ihåg att inte applicera något för tjockt som kan blockera ljuset, till exempel en ansiktskräm, du bör göra detta omedelbart efter behandlingen med din LED-mask.

Ja. Ljusterapi med LED-masker eller på salongen är helt säker om man är gravid och ammar eftersom det består enbart av en eller flera ljusvågor som ingår i det naturliga ljuset från solen, förutom skadlig UV-strålning.

Beautypwr® Halslyft V-form Hakband Mot Dubbelhaka 5 stars 1 reviews.