Pengarna-tillbaka-garanti

En stor del av hudvårdsprodukterna på marknaden idag innehåller faktiskt inga eller få aktiva ingredienser med dokumenterad effekt. Därför varierar resultaten kraftigt mellan olika märken. Ljusterapi å andra sidan har en dokumenterad effekt på huden i hundratals kliniska tester världen över.

Vi är helt säkra på funktionaliteten och effekten av vår LED ljusterapimask och vi är övertygade om att du kommer bli helt nöjd med dess resultat, därför erbjuder vi en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti på din Nooreal InnovaLite Pro LED ljusterapimask.

Om du av någon anledning inte får märkbara resultat inom 90  dagar och därför inte är nöjd med din mask, följ bara vårt protokoll för resultatgarantin nedan för en full återbetalning. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några som helst frågor under provperioden.

För att utnyttja vår pengarna-tillbaka-garanti:

  • Testa masken i minst 60 dagar från leveransdatumet. Men inte mer än 90 dagar.
  • Ta ett eller flera foton av ditt ansikte innan du använder produkten. Ta bilderna med en “timestamp” app som lägger till datum på fotot, vi accepterar inga foton som är photoshoppade eller redigerade.
  • Använd masken enligt instruktionerna. Minst 3–5 behandlingar i veckan, 10–20 minuter per behandling
  • Mejla oss före- och efterbilder med giltiga datumstämplar, kort beskrivning om din ansökan och ordernummer.
  • Om din ansökan är godkänd får du ett bekräftelsemejl med returadressen, och vi kommer att återbetala hela orderbeloppet så fort returen har nått oss.
  • Du ansvarar för returkostnaden, paketet bör skickas till vår adress och inte till ett utlämningsställe, eftersom paket som levereras till ombud inte kan hämtas ut av oss.
  • Om din ansökan inte uppfyller våra kriterier kommer du inte att godkännas för återbetalning.